Emekli Maaşı Banka Promosyonu Mayıs Güncellemesi Yapıldı! Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Emekli Maaşı Banka Promosyonu Mayıs Güncellemesi Yapıldı! Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Emekli maaşı banka promosyonu Mayıs ayına özel yeni bir güncelleme ile devam ediyor. Emekliler için yeni bir gelir kapısı niteliğinde olan promosyon ödemeleri özel bankalar tarafından neredeyse 20.000 TL bandına ulaştı. Pek çok emekli tarafından son başvuru tarihi 30 Nisan olarak bilinirken, başvuru tarihleri de uzatıldı. Hangi banka kaç TL promosyon veriyor? Promosyon hakkı elde etmek için bankaya kaç yıl taahhüt vermek gerekiyor? Son başvuru tarihi ne zaman?

Emekli maaşı banka promosyonu Mayıs güncellemesi yapıldı. Pek çok emekli, maaşını aldığı bankaya promosyon başvurusu yapmak için son başvuru tarihinin 30 Nisan olduğunu biliyordu. Ancak bankalar Mayıs ayına özel, yapılacak olan başvurularda promosyon ödeme tutarlarına güncelleme yaptılar. Promosyonlar 20.000 TL'ye dayandı. Emekliye ek gelir fırsatı bitmedi! Devam ediyor.

Emekli maaşı banka promosyonu Mayıs güncellemesi ile emekliler isterlerse maaşlarını aldıkları bankaya başvuruda bulunarak promosyon alabilir; bunun için bankaya, üç yıl daha maaşlarını oradan alacaklarına dair taahhüt verebilirler. Ya da daha yüksek tutarlı promosyon veren bir banka bulurlarsa, maaşlarını alıp o bankaya taşıyabilirler. Önceki bankalarından promosyon aldıkları için verdikleri taahhüt süresi dolmadıysa, önceden aldıkları promosyonun, kalan taahhüt süresi kadar olan kısmını bankaya iade etmeleri gerekir. Aynı durum aynı bankada kalmaları halinde de geçerlidir.

Emekli Maaşı Banka Promosyonu Mayıs Güncellemesi Son Başvuru Tarihi

Emekli maaşı banka promosyonu Mayıs ayına özel yapılan güncellemeye göre kamu bankaları 8.000 - 12.000 TL arasında promosyon vermeye devam ediyor. Özel bankalar ise promosyonlarını 15.000 TL'ye kadar arttırıyorlar. Ancak kredi kartına yüklenen puanlarla birlikte alınan promosyon tutarları 2.500 - 3.000 TL'ye kadar yükseliyor.

Bu kapsamda bankalar genellikle kendilerine otomatik ödeme talimatı verilmesini istiyorlar. Emekli maaşı banka promosyonu Mayıs güncellemesi için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2024 Cuma.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.